Opdrachtgevers blij maken, daar gaat het om bij Meraki Creativity

Scroll icon

Wat anderen zeggen

 

Opdrachtgevers blij maken, daar gaat het om bij Meraki Creativity. Van corporates tot overheden, van onderwijs tot mediabedrijven.
Met een open blik, een hoofd vol creativiteit en een hart vol dienstverlening maken we samen dromen waar. Dit is wat anderen over ons zeggen.

“Samenwerken met Meraki Creativity betekent op bijzonder aangename en plezierige manier gegarandeerd succes. Lianne is een top projectmanager, die met een grote lach en altijd relaxed, pro-actief en doelgericht opereert en je volkomen ontzorgt. Daarnaast is Lianne een prima communicatie expert die op de doelgroep toegespitste compacte, heldere boodschappen schrijft.”

 

Yolande Uylen, Corporate Relations manager Vlerick Business School

“Dienstverlening is altijd persoonlijk – Tamara van Meraki beschikt over de eigenschap de dienstverlening van ons bedrijf prima te combineren met haar persoonlijke tailormade-inspanningen voor de klant waardoor ze één wordt met ons als bedrijf en toch de externe partner is en blijft! Bovendien een bijzonder fijne vrouw om mee samen te werken.”

 

Rinus Wittenberg, Marketing Manager Adecco

“Ik vind het geweldig om met het team van Meraki Creativity te werken: professioneel, snel en vooral in een goede sfeer. Ze behalen altijd het maximale. Nee bestaat niet, te lang praten over problemen ook niet: de oplossing is altijd nabij!”

Donatello Piras, dagvoorzitter

“Lianne van Meraki is een professional met een sterke focus op de klant en het resultaat dat behaald moet worden. Ze inspireert en weet het beste in betrokkenen aan te spreken. Een talentvolle, commercieel gedreven, organisatorisch sterke persoon die een aanwinst is voor elke organisatie met ambitie.”

 

Ger Welbers, commercieel directeur RTVNH&AT5

“Lianne van Meraki gaf vorm aan onze Academy: een community voor onze leden. Hiervoor ontwikkelde ze nieuwe concepten voor inhoudelijke bijeenkomsten, onderhield relaties met onze partners en blies deze waar nodig nieuw leven in. Lianne is dankzij haar inhoudelijke en up to date kennis en ervaring van grote toegevoegde waarde. Inhoudelijk sterk en deskundig op conceptontwikkeling weet zij met oog voor ieders belang snel, goede resultaten te bereiken. Lianne is een fijne collega, vindt snel haar plaats in de organisatie waar ze werkt, is resultaatgericht en heeft een schijnbaar oneindige energie.” 

 

Tijmen Bergen, Manager Communicatie VNO-NCW Brabant Zeeland

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo