Met een open blik, een hoofd vol creativiteit en een hart vol dienstverlening maken we samen dromen waar!

Scroll icon

Team

Stel je een team voor met mensen die doen wat ze het leukst vinden en wat ze het beste kunnen. Daarmee boeken wij resultaat. Bij Meraki geloven we in bevlogen mensen die energie kunnen overbrengen. Die mooie dingen willen maken, die onze opdrachtgevers willen inspireren en optimaal bedienen.

Aangenaam kennis te maken!

Lianne de Jong

Concept & Communicatie

 

De wereld verandert snel. Als creatieve denker en doener gaat mijn hart daar sneller van kloppen. Met een hoofd vol idee├źn en een hart vol dienstverlening help ik u graag met uw uitdaging. Als conceptontwikkelaar en communicatieadviseur kruip ik in het hoofd van uw doelgroep. Wat zijn hun drijfveren en hoe kunnen we die ombuigen naar kansen en succes voor uw bedrijf of instelling? Het is een feest om dit elke dag te mogen doen! Opdrachtgevers omschrijven mij als bevlogen, to-the-point en met een grote glimlach.

Tamara de Jong

Events

 

Als project- en eventmanager zorg ik voor de gehele logistieke organisatie van uw evenement. Ik ga op zoek naar een passende locatie, onderhoud het contact met diverse betrokken partijen en ik heb de regie in handen tijdens de uitvoering. Hierdoor kunt u zich volledig richten op inhoudelijke zaken terwijl ik achter de schermen alles verzorg. Betrokkenheid en kwaliteit staan bij mij voorop. Daarom houd ik altijd goed contact met u, om zo op de juiste manier invulling te kunnen geven aan uw event. Ik vind het heerlijk om orde op zaken te stellen en alles tot in de puntjes te regelen.

Niek Stevens

Digital & Online

 

Technologische ontwikkelingen hebben een grote invloed op hoe wij samen werken, leven en wonen. Ik ondersteun deze digitale transformatie in bedrijven en organisaties. Met mijn ondernemende, data gedreven benadering help ik om meer klantgericht te zijn, effectieve digitale communicatiestrategie├źn op te zetten en op zoek te gaan naar meetbare impact. Bedrijven relevant maken in een digitaal tijdperk, toekomstbestendig en wendbaar.

Samenwerken met bevlogen mensen vind ik het allerleukste wat er is.

Rogier Elshout

Concept & presentatie

 

Toen ik voor het eerst gevraagd werd een debat te presenteren had ik eindelijk mijn droombaan gevonden. Ik studeerde bestuurskunde omdat ik de wereld wil verbeteren. Maar ik bleek te creatief voor de wetenschap, te wars van autoriteit voor de ambtenarij en te weinig overtuigd van mijn eigen gelijk voor de politiek. Als presentator zijn dat juist mijn talenten.

Nu mag ik me elke week als frisse buitenstaander in een totaal ander onderwerp verdiepen, het debat structureren en een creatief concept bedenken. En op het podium kan ik me uitleven met snelle verbanden, advocaat van de duivel en relativerende humor.